Sex Magic

Sex Magic

 

Door De Furiemonologen

Hekserij en het vieren van de vrouwelijke seksualiteit zijn historisch erg nauw verbonden.

We kunnen er niet meer omheen, hekserij en occultisme zijn een trending topic. Verschillende Covens (een groep heksen) spraken na de laatste Amerikaanse verkiezingen bindende spreuken uit tegen Donald Trump en riepen iedereen op om mee te hexen.
Films zoals ‘The Love Witch’ en ‘The Witch’ worden warm onthaald en prikkelen onze fantasie.

Die prikkeling vond uiteindelijk ook zijn weg naar onze slaapkamer, namelijk in de vorm van dildo’s, yoni eitjes en buttplugs uit edelsteen.
Hekserij en het vieren van de vrouwelijke seksualiteit zijn historisch erg nauw verbonden. Deze speeltjes liggen rechtstreeks in het verlengde daarvan.

De dildo’s zijn, zoals eerder aangehaald, gemaakt uit verschillende soorten edelsteen als roze kwarts en onyx. Elke edelsteen heeft een functie en je masturbeert dus met een “hoger doel”: jezelf reinigen, jezelf liefhebben, jezelf ontstressen, meer zelfvertrouwen ontwikkelen – you name it they got it!

Naast een “spirituele” functie hebben de dildo’s ook een andere belangrijk nut. Ze leren je beter omgaan met je eigen seksualiteit, iets wat voor vele vrouwen de dag van vandaag niet voor de hand ligt.

Vibrators zijn een geweldige uitvinding, maar een orgasme opzoeken zonder vibratie kan soms een hele ontdekking zijn. Back to the simple things; ook in de slaapkamer.

Net doordat de speeltjes geen vibratie functie hebben, wordt een masturbatiesessie verlengd en is het niet iets dat snel snel gebeurd. Je hebt tijd om zelf te ontdekken wat fijn voelt, tijd om te fantaseren en vooral tijd om te genieten van je eigen lichaam.

Met andere woorden: een orgasme is niet langer iets vanzelfsprekend. Met vibrators heb je (bijna) altijd een orgasme maar weet je soms niet hoe deze is ontstaan. Het opbouwen en zoeken naar je erogene zones wordt vaak aan de kant geschoven. Vibrators zijn een geweldige uitvinding, maar een orgasme opzoeken zonder vibratie kan soms een hele ontdekking zijn. Back to the simple things; ook in de slaapkamer.

Laat ik even duidelijk zijn, ik ben absoluut niet tegen vibrators. Meer zelf, ik heb er een op mijn nachttafel liggen. Het gaat me meer om het idee dat het ook anders kan; jezelf de tijd geven, eisen dat je partner meer rekening houdt met jou. Een vrouwenlichaam is nu eenmaal een beetje complexer dan dat van een man.

Want nu we het toch over vibrators hebben; een geweldige uitvinding is de Eve van Dame products. Het is een handsfree vibrator, gemaakt om gedragen te kunnen worden tijden seks met je partner. Je ziet nu wellicht een harnas voor je, maar niks is minder waar. Het is een relatief klein speeltje dat zich vasthecht tussen de buitenste schaamlippen.
De bedenksters ontwikkelde hem als oplossing voor de *pleasure gap. Dergelijke technologie kan ik alleen maar toejuichen!

Binnen twee weken ga ik dieper in op de relatie tussen vrouwelijke seksualiteit en hekserij. Maar voor nu, Blessed Be.

*Pleasure gap: Uit een grootschalig Amerikaans onderzoek is gebleken dat vrouwen maar van 1 orgasme genieten voor elke drie die een man heeft.

 

Advertisements

2 Replies to “Sex Magic”

 1. Mijn bedenkingen bij het spirituele mumbo-jumbo terzijde, wil ik toch wijzen op het feit dat niet alle materialen even geschikt zijn voor ‘intieme toepassingen’.

  Voor alles wat in contact komt met je lichaam, en zeker als het de slijmvliezen zijn daar beneden, moet je je bewust zijn van de wisselwerking. De materialen kunnen bepaalde stoffen afgeven (v.b. weekmakers in sommige plastic speeltjes/waterflessen) en/of de producten kunnen poreus zijn.

  Beide kunnen mogelijk voor ongemakken zorgen, van kleine irritaties tot schimmel infecties en erger in zeer extreme gevallen. Goed zorg dragen voor je speeltje en lichaam vereist een goede hygiëne.

  Informeer je over de materialen die je in je lichaam steekt!

  Seks-positief zijn is belangrijk, je gezondheid nog meer.

  Like

  1. Beste Rashida,

   Net als met alle speeltjes is het gebruiken van gezond verstand aangewezen. Ook speeltjes die je in de “gewone” sexshop koopt zijn, mits slecht gebruik, gevaarlijk. Zoals ook tampons en ( zo zou nu blijken) menstruatiecups dat ook zijn.

   Gezond verstand is in alle gevallen aangewezen, en inderdaad een goeie hygiëne.

   Nog even meegeven dat ik me had geïnformeerd en meerdere dames gesproken heb die deze gebruiken en er geen last van ondervinden :).

   Fijne dag!

   De Furiemonologen

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s